Rondleidingen

Rondleiding Missiemuseum Steyl

We beginnen in onze auditorium van Missiemuseum Steyl met de documentaire “Het begon aan de maas”, een film over over kloosterdorp Steyl.

Vervolgens krijgt u een rondleiding in het museum, onze ervaren gids zal u en uw gezelschap uitleg geven over onze bijzondere collectie. Deze rondleiding duurt ongeveer één uur.

Na afloop van deze rondleiding bent u vrij om op eigen gelegenheid alles in het museum nog eens rustig te bekijken. Het museum is geheel gelijkvloers en rolstoel toegankelijk.

Rondleiding Kloostertuinen en kerk St. Michaël

Een bezoek aan het Missiemuseum kan gecombineerd worden met een wandeling door de prachtige kloostertuinen met grotten en een bezichtiging van de beneden- en bovenkerk St. Michaël. Onze ervaren gidsen zijn gepassioneerde vertellers en maken uw bezoek tot een unieke ervaring.

Een rondleiding duurt gemiddeld anderhalf uur en start in het museum met de documentaire “Het begon aan de Maas”, een film over het kloosterdorp Steyl. Na de wandeling door de kloostertuinen en een bezoek aan de kerk St. Michaël krijgt u de gelegenheid om de collecties van het Missiemuseum op eigen gelegenheid te bewonderen.

Let wel; bij deze rondleiding moet bij het bezichtigen van de bovenkerk een flinke trap bestegen worden en ook in de grotten zijn enkele treden.


Een rondleiding kost €50,- per rondleider en daarnaast betaalt u per persoon de toegangsprijs voor het museum. Bij groepen vanaf 20 personen geldt een reductie van €0,50 per persoon op de entreeprijs. Voor bezoekers met een museumjaarkaart is de entree gratis. Groepen bestaande uit meer dan 30 personen adviseren wij twee of meer rondleiders te boeken.

Neem voor meer informatie contact op met het Missiemuseum op telefoonnummer 077-326 14 99.

Voor het aanvragen van een rondleiding verzoeken wij u om onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen dan binnen een aantal dagen contact met u opnemen.

    AANVRAAG RONDLEIDING


    Een bijzondere ervaring!