Heilig Hart Heuvel

Rondleidingen

Een bezoek aan het Missiemuseum kan gecombineerd worden met een wandeling door de prachtige kloostertuinen met grotten en een bezichtiging van de beneden- en bovenkerk St. Michaël. Onze ervaren gidsen zijn gepassioneerde vertellers en maken uw bezoek tot een unieke ervaring.

Een rondleiding duurt gemiddeld anderhalf uur en start in het museum met een inleidende film over het kloosterdorp Steyl. Na de wandeling door de kloostertuinen en een bezoek aan de kerk St. Michaël krijgt u de gelegenheid om de collecties van het Missiemuseum te bewonderen. Desgewenst kan de gids u ook in het museum vergezellen.

Een rondleiding kost €50,- en daarnaast betaalt u per persoon de toegangsprijs voor het museum. Bij groepen vanaf 20 personen geldt een reductie van €0,50 per persoon op de entreeprijs. Voor bezoekers met een museumjaarkaart is de entree gratis.

Neem voor meer informatie contact op met het Missiemuseum op telefoonnummer 077-326 14 99.

Voor het aanvragen van een rondleiding verzoeken wij u om onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen dan binnen een aantal dagen contact met u opnemen.

AANVRAAG RONDLEIDING


Een bijzondere ervaring!